Vi vil gerne anbefale Roshan, som privat chauffør.

Han er 35 år og har arbejdet inden for hotelbranchen i ca 17 år bl.a. som tjener i Dubai. Han bor i Negombo og er gift.  Han taler flydende engelsk og er meget interesseret i sine omgivelser, og deler gerne ud af sin viden om landet . Han har et meget positivt menneskesyn. Han kører rigtig godt og forsigtigt trods den til tider kaotiske trafik.  Han er meget flexibel og finder hurtig ud af, hvad der har interesse, og kommer med forslag til, hvad der er værd at se.  Er meget præcis og overholder aftaler. Roshan

Vi rejste for første gang i april 2016  i Sri Lanka, og havde planlagt rundrejse med 6 forskellige hoteller hjemmefra.
Vi havde tænkt, at tage bus fra by til by, da vi kun havde brug for transport hver 2. dag, og ikke havde brug for privat chauffør i det daglige.
På den  første tur fra Negombo til Sigiriya valgte vi dog at tage en privat chauffør, og her mødte vi Roshan, der gav os et godt tilbud på kørsel de næste 5 dage. Vi betalte en fast pris ca 460 kr /dag, og kunne så bruge ham lige så meget, som vi havde lyst til.

Vi gik ture, og han ventede på os. Han tog vores bagage, og kørte til Ella og hentede os, da vi tog toget fra Nuwara Eliya til Ella o.s.v.
Vi havde en fantastisk tur, og virkelig god hjælp af Roshan til at finde vej, tale med de lokale og finde attraktioner under vejs.
Kontakt gerne Roshan pr mail og aftal nærmere, hvis du / I skal til Sri Lanka. Det kan virkelig anbefales.

Roshan Dilruk
dilruksage@gmail.com<
+94772922119

Venlig hilsen
Søren og Birthe

4 Comments

 1. Kirsten Falkesgaard Slot

  Hej

  Vi er på vej til Sri Lanka i februar og vil gerne have en god og pålidelig chauffør og synes, at Roshan lyder venlig og som en god ide.
  Vi kommer en mandag aften, skal direkte til Mirissa og være der 3 dage – videre til tagalle og være der et par dage, hvorefter vi kører til Yala, hvor vi også er et par dage. Herefter kører vi mod Ella, hvor vi gerne vil have en chauffør med os i ca 10 dage mod Colombo. Vi skal i denne første uge jo bare bruge transporten og vil høre – hvordan det giver mest mening – at få en chauffør til at hente os fra vores hotel i Mirissa – eller booke en af dem i anbefaler – men så skal de jo ligge og køre frem og tilbage – eller skal vi sørge for overnatning til dem også?

  Vi har kørt med chauffør i Indien for mange år siden – men det var et vældig organiseret “rip off”, hvor vi blev kørt fra fætter til fætter – her har vi bestilt alle hoteller hjemmefra – og vil gerne køres, men uden at få en 5 mand med?
  Mange hilsner
  Kirsten

  1. Kristian Konradsen

   Hej Kirsten,

   Det lyder som en spændende tur.

   Chaufførerne plejer at sove ved familie/venner eller på værelser bag hotellerne – som hotellerne udlejer til chaufførerne.

   Så i vil ikke opleve, at han er 5. mand når først i er på hotellerne. Men på turen mellem dem vil han typisk fortælle en masse og vise jer ting i ikke havde tænkt på.

   Jeg ville vælge en fast chauffør til hele turen. Det giver den bedst pris og han lære jeres behov/foto stop, så i får en super tur.

   Mvh

 2. Thomas Blaabjerg

  Hej Kristian.

  Vil du ikke nok få ordnet linket til Roshan Dilruk fra listen over anbefalede privarchauffører og få tilføjet den anbefaling af Roshan som jeg skrev for en uge (eller to?) siden. Hans økonomi afhænger i høj grad af at anbefalingerne af ham er tilgængelige.

  venlig hilsen

  Thomas Blaabjerg

 3. Thomas Blaabjerg

  Vi er en familie på fire der på baggrund af Søren og Birthes anbefaling valgte at bruge Roshan som driver og guide i 16 dage i Juli/August 2016. Vi kan kun tilslutte os deres beskrivelse af ham.

  Vi havde selv lavet en plan for vores tur og Roshan supplerede jævnligt denne med forslag til afstikkere. Han foreslog gode hoteller som vi aldrig selv ville have fundet og kompetente safariguides i alle de nationalparker vi kom til. Han var til rådighed fra tidlig morgen til sen aften og hjalp med at kommunikere når det var svært, forhandlede rimelige priser og var i mange tilfælde nærmest en privat tjener på restauranter. Han arrangerede en mindeværdig børnefødselsdag i samarbejde med hotellet, fandt pladser i første række til festivalen i Kataragama og meget mere.

  Ud over at være venlig, ærlig og i det hele taget et godt menneske så føler vi at han gav os en virkelig personlig oplevelse. Ikke mindst gennem de mange lange samtaler han og jeg havde på forsædet – samtaler om alt fra Sri Lankansk politik til gamle kærester. Som afslutning på ferien var vi til en overdådig frokost hos hans svigerfamilie i Negombo.

  Vi kørte i en næsten ny Toyota Hi-Ace ikke-ryger minibus med passager forsikring, air conditioning og masser af plads.

  Vi havde pr. mail aftalt en fast pris på 65 USD pr. dag for 16 sammenhængende dage alt inkluderet og med ubegrænset antal kilometre og brændstof. I modsætning til Fernando tours, som vi også havde kontakt til, var Roshan helt åben for ændringer af planen undervejs.

  venlig hilsen

  Janne og Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *